Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.

_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


CD van de Week -



Mijn Profiel

Nees
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

2019 Hitparade Week 26
21 juni 2019 23:51

2019 Hitparade Week 25
15 juni 2019 00:45

2019 Hitparade week 24
08 juni 2019 00:54

Urkunde Week 23 - 2019
08 juni 2019 00:51

2019 Recept week 24
08 juni 2019 00:43




Fotoboeken


Augustus 2012 (49)
_
voorjaarsfeest zell im ziller (37)
_

Februari 2008 (27)
_
Oktober 2011-2 (7)
_

2014 febr (57)
_
Augustus 2009 (30)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Andrea Schön
04 mei 2019 10:54
_
Hallo, vielen Dank für Euere Unterstützung. Top 3 in eueren Charts finde ich super. Hoi, heel erg bedankt voor jullie steund. Ik vindt dat super top 3 . Dank je wel. LG Andrea

Andreas Schießl
27 maart 2019 10:14
_
Wolfsegger - Des is Bayern https://www.youtube.com/watch?v=CLb_Z0_gNkQ&feature=share Hört mal rein unt sagt mir wie es euch gefällt.

Juergen
05 maart 2019 19:52
_
Franz Lippert, Mein Herz schlägt nur für Country




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door SiebevanderBij om 20:50
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door GerardS om 20:48
_
GerardS Online

Door SiebevanderBij om 20:46
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door NicolaasP om 20:41
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door SiebevanderBij om 20:41
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door tulpmans om 20:41
_
Tulpmans Online

Door SiebevanderBij om 20:40
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door annette49 om 20:38
_
Annette49 Online





_

Andere artikelen



Oostenrijkse Flensjes



Deze Oostenrijkse flensjes worden vaak met warme aalbessengelei, abrikozejam of aardbeienjam bestreken, in vieren gevouwen en warm en bestoven met poedersuiker geserveerd.

Oprollen is niet gebruikelijk; dat wordt alleen bij pannenkoeken gedaan.


Ingrediënten:

1.25 g bloem,

1 snuft zout, .

3 eieren,

2 eidooiers,

1/4 I melk,

boter of olie voor het bakken

Bereiding

Meng in een kom de bloem, eieren, eidooiers en het zout.

Roer de melk erdoor en laat het beslag afgedekt 30 minuten op kamertemperatuur staan.

Verhit de boter of olie in een grote pan met antiaanbaklaag.

Schep per flensje bijna een halve soeplepel beslag in de pan en bak de flensjes op matig vuur circa 2 minuten aan elke zijde.

Stapel de flensjes op elkaar en houd ze in een oven op 50 graden warm.





Geplaatst op 24 mei 2013 16:38 en 1652 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
LindaKay.1  
24 mei 2013 18:18
Bijna hetzelfde als pannenkoeken maar dan met meer eieren ,is dat de smaak die dan anders is? en waarom 2eierdooiers? Krijg er wel gelijk trek in :grin:

Morgaine.1  
25 mei 2013 16:04
Nees ik heb 1 jaar lang als leerling kok gewerkt in en restaurant in Naarden. Ik heb van de chef-kok geleerd dat het flensje werd dubbelgeslagen. Maar eerst ging de warme kersen er in en dan dubbelvouwen. Heerlijke slagroom erbij en hoppa naar de gast :grin:
Liefs morgaine
_